Home » Over

Even voorstellen:

Mijn naam is Marieke Treebusch. Ik woon in Rijswijk (Zuid Holland). Na 20 jaar te hebben gewerkt in vaste dienst, heb ik mijn leven omgegooid en ben voor mijzelf begonnen. Ik werk vanuit huis. Mijn uiteindelijke doel is om mijn eigen winkel te openen.
 
Elke hondeneigenaar weet dat een hond je onvoorwaardelijke liefde geeft. Dit is de reden waarom ik Dog Mind Treats ben ik begonnen. Timo (mijn hond kruising herder/husky) is hier ook een voorbeeld van. Timo is het logo voor Dog Mind Treats. 
In de loop van de tijd heb ik een aantal opleidingen gevolgd en heb mij verder gespecialiseerd in het voeding voor de hond.
 
Dog Mind Treats richt zich dus voornamelijk op voeding voor honden met een voedselallergie. In mijn bakkerij maak ik overheerlijke lekkernijen, welke volledig hypoallergeen en biologisch zijn. 
Het meel dat ik hiervoor gebruik is vrij van gluten, tarwe, ei, lactose, gist en het is vegan. In mijn webshop staat alles wat ik tot nu toe heb gemaakt. Het assortiment wordt regelmatig uitgebreid met nieuwe koekjes.
Heeft u een hond met specifieke dieetwensen, dan kunt u dit aan mij doorgeven. Dan maak ik een speciale lekkernij voor uw hond dat volledig binnen het dieet past. In welke winkel kan dit?
 
Moet uw hond op dieet omdat hij/zij overgewicht heeft? Hierbij kan ik u helpen. Als voedingstherapeut kan ik u voorzien van advies. Uiteraard in overleg met uw dierenarts. 
 
Verder ben ik consulent van het natvoer voor honden en katten van AniFit. Dit voer draagt bij aan een evenwichtige levensstijl. Mijn honden gebruiken dit ook en zijn super enthousiast als ze eten krijgen. Ze vinden het heerlijk.
Al het goede voor een hond zit erin en het bestaat uit 90-95% uit vlees. Dit voer draagt ook bij  honden met voedselallergie en overgewicht.
U kunt hier alles over lezen op mijn site. 
 
Echte service bestaat zeker nog wel. Niet alleen de honden zijn belangrijk, maar u bent dat ook. Net even wat meer aandacht en tijd voor uw hond en u.
 
Marieke
 
U WENST OOK HET BESTE VOOR UW HOND OF KAT? DAAROM ADVISEER IK DE PRODUKTEN VAN ANIFIT.
 
 

Wilt u liever persoonlijk contact? U kunt mij bereiken op telefoonnummer 06-21266984